• Bukmekery Ukrainy
  • Петиція щодо зняття санкцій з Parimatch зараз на розгляді Кабінету Міністрів
ruka trymaje telephon z logotypom parimatch
Novyny

Петиція щодо зняття санкцій з Parimatch зараз на розгляді Кабінету Міністрів

1 серпня 2023

Петиція щодо зняття санкцій з букмекерської контори Parimatch набрала необхідну кількість підписів і наразі розглядається Кабінетом Міністрів.

Санкції проти компанії Parimatch

Оновлення: Причини, з яких компанія Parimatch потрапила під санкції, були підтверджені і ліцензію було остаточно скасовано.

Букмекерській компанії Parimatch заборонено вести діяльність на території України протягом наступних 50 років. Причиною заборони є санкції, накладено РНБО.

Річ у тому, що РНБО провела розслідування серед представників грального бізнесу на причетність до росії та повне або часткове ухиляння від податків, у результаті якого було викрито сотні компаній. До цього списку потрапила й компанія Parimatch.

Представники Parimatch заперечують подібну інформацію.

20 березня була оприлюднена петиція, у якій вимагається зняти санкції з Parimatch. 25 липня петиція набрала необхідні 25 тисяч підписів, і привернула увагу президента України. Наразі, ситуацію розглядає Кабінет Міністрів.

Акаунти користувачів Parimatch заморожені
Сергій

Сергій

Користувачі сайту Parimatch не можуть отримати доступ до своїх акаунтів. Parimatch поки не налагодив систему виведення грошей з рахунків.

Comment